PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

David Casasayas, autor del cartell de l’edició del Femap

La proposta de l’andorrà va ser escollida d’entre un total de 30 treballs

Per EL PERIÒDIC

L’obra de Casasayas.
L’obra de Casasayas. | El Periòdic
El Violí del Pirineu, la proposta de cartell de l’andorrà David Casasayas ha estat seleccionada com a imatge de la nova edició, la del 2016, del Festival de Música Antiga dels Pirineus (Femap).
En el concurs per a la selecció del cartell guanyador, enguany, es van presentar un total de 30 cartells –vuit més que el 2015– procedents d’Andorra, Berga, Sort, Tremp, la Seu d’Urgell, la Torre de Capdella i la Pobla de Segur. De la votació popular van sortir tres finalistes que, juntament amb els tres escollits per un comitè tècnic, van passar a la fase final. En aquesta fase, un jurat format per Ramon Santanach (Ajuntament de Ripoll), Pere Bàscones (Ajuntament de Sort), Anna Vives (Ajuntament de la Seu d’Urgell), Patrícia Màrquez (Femap) i els guanyadors de les edicions de 2014 i 2015, Salvador Vinyes (Berga) i Creixell Solduga (la Pobla de Segur), van seleccionar el cartell de Casasayas.
El propi autor va explicar que el cartell vol transmetre dos conceptes clars: la música antiga, representada pel violí, i la natura del Pirineu, fotografiant textures del bosc per acabar creant un violí amb elements naturals trobats a la muntanya. Amb aquest concurs, al qual només poden accedir candidats empadronats en algun municipi Femap, el Festival pretén, com és habitual, ajudar a promoure els artistes del territori.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT