PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El comú d’Ordino esperarà el projecte d’Arcalís per valorar-lo

Mortés: «Estem en la mateixa situació que durant la campanya electoral»

Per R. M. S.

Mortés, ahir, durant l’escudella de Sant Antoni, amb Riba.
Mortés, ahir, durant l’escudella de Sant Antoni, amb Riba. | COMÚ D'ORDINO
Josep Àngel Mortés, cònsol major d’Ordino, va opinar ahir pel fet que la minoria en el comú ja té previst presentar el projecte per a Arcalís, però d’aquí a dos mesos. Segons va manifestar Mortés, l’equip de govern està obert «a tot» i per això «quan ens arribi el projecte el valorarem, no faltaria més». Això sí, també va manifestar que la situació «és la mateixa que durant la campanya electoral».

Així mateix, el cònsol major va contestar a les paraules de Tudó, que assegurava que no havia informat abans la corporació perquè no li havien demanat des de l’equip de govern: «Crec que li hem demanat moltíssimes vegades».

Per altra part, tant el cònsol major com la cònsol menor, Gemma Riba, van participar ahir en la tradicional escudella de Sant Antoni a la Casa Pairal d’Ordino, en la qual van participar una trentena de padrins de la parròquia. La consellera de Benestar Social, Vanessa Fenes, els va acompanyat durant el dinar. Des del Comú han explicat que com a anècdota, en el moment de les postres, el cònsol Mortés es va trobar el porquet amagat al tortell de nata.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT