PUBLICITAT

Ple dels equips de l'Enfaf amb golejada del sènior a Les (0-8)

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Gran cap de setmana passat el que van viure els tres equips de l’Enfaf, que van saldar amb triomf els seus compromisos en la Lliga Catalana.

Cal destacar la golejada del sènior al camp del Associacion Fotbol Les de la Vall d’Aran per 0-8 que manté l’equip que dirigeix Xavi Roura amb un ple de victòries després de dues jornades disputades. El dissabte vinent el sènior rebrà a Alàs l’Escola Comarcal Les Garrigues B (12.30 hores), equip que ha perdut els dos primers partits.

Després de l’impressionant 32-0 en la primera jornada el cadet va tornar protagonitzar un altre partit sense història al camp del Vilamajor, amb un altre aberrant 1-19 en el qual van marcar Marina Fernández (5), Cathy Ferraz (4), Margot Llovera (3), Daniela Da Silva (2), Bibi Gonçalves (2), Catarina Cruz (2) i Andrea Sousa. El pròxim partit de nou tocarà fora, el dissabte vinent a Taradell (14.15h).

Per acabar l’infantil aleví va sumar la primera victòria de la temporada contra el Caldetenes (4-1) amb tres gols de Maria Ruzafa i un d’Ari Gonçalves. La propera jornada visitarà el camp del Sant Celoni, el dissabte a les 12.30.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT