PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Deixa el fill de 7 anys sol a casa i agredeix la parella

La Policia localitza els dos presumptes autors d’un intent de furt en una botiga

Per EL PERIÒDIC

Un agent de Policia en un control rutinari.
Un agent de Policia en un control rutinari. | EL PERIÒDIC
La Policia va detenir, el dia de Reis, un home per deixar el seu fill de 7 anys sol a casa. Més tard, quan la seva parella li va recriminar els fets, la va agredir. La detenció va tenir lloc la matinada del 6 de gener al Pas de la Casa, i el detingut és un home de 37 anys.

La detenció és una de les 11 que la Policia va realitzar la setmana passada per diversos delictes. Els agents també van detenir, el dia 7, dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra el territori. Els homes, de 38 i 36 anys, van cometre, presumptament, una temptativa de furt amb força en un establiment comercial d’Andorra la Vella el 30 de desembre, i un furt amb força a l’interior d’un vehicle estacionat en un aparcament particular d’Escaldes-Engordany el primer dia de l’any. La Policia va detenir els dos homes amb quatre hores de diferència.

D’altra banda, la Policia també ha detingut dos homes, no-residents, com a presumptes autors de delictes contra la salut pública. El 4 de gener a la matinada va ser detingut un noi de 22 anys, a la Massana, per possessió de 0,4 grams de metanfetamina. El dia 9 al vespre un home de 38 anys va ser detingut en un aparcament d’un local d’oci del Tarter per possessió i consum de cocaïna (0,8 grams).

La tarda del dia 6, a més, un home no-resident de 41 anys va ser detingut com a presumpte autor d’injúries greus a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions.

Quant als delictes contra la seguretat del trànsit –per conducció sota els efectes de l’alcohol–, la Policia va detenir un total de cinc persones, quatre dins de la campanya de controls d’alcoholèmia que va finalitzar dissabte passat. El cinquè detingut és un home de 54 anys que la matinada del dia 9 va patir un accident de trànsit amb resultat de danys materials, i que en la prova d’alcoholèmia va donar un resultat d’1,99 g/l.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT