PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les matriculacions pugen un 10% el 2015

Es registren 3.394 nous vehicles, 315 més que l’exercici anterior

Per El Periòdic

Exposició de vehicles a la carpa de la Fira d’Andorra la Vella.
Exposició de vehicles a la carpa de la Fira d’Andorra la Vella. | Tony Lara
En el transcurs del 2015 es van registrar 315 més vehicles que l’exercici precedent. Això va suposar, segons les xifres publicades ahir pel departament d’Estadística de Govern, un augment del 10,2% pel que fa a matriculacions, situant-se el nombre total als 3.394 automòbils.
 
El darrer mes de l’any passat es van matricular 352 vehicles, 67 més que el desembre de 2014, la qual cos equival a un creixement de més del 23%. La dada de desembre de 2015 és lleugerament inferior al mes de novembre però consolida tanca cinc mesos consecutius de creixement.
 
Matriculació, per tipus/ Són els vehicles no compresos entre les categories turisme, motocicleta i ciclomotor o bé en la branca dels camions i de les camionetes les que el darrer desembre van registrar l’increment més evident, fins al 166%. Molt menys evident però també rellevant va ser la matriculació de turismes, que va superar el 21%. També els motoritzats de dues rodes van anar en augment, situant-se l’ascens al 16%. Tot plegat en detriment dels camions i de les camionetes, que van registrar el mes passat una caiguda del  4,5%. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT