PUBLICITAT

La Policia desmantella un punt de distribució d'estupefaents

  • L'operació se salda amb tres detinguts i el decomís de 2.583 grams d'haixix, 553 de marihuana i 53 de cocaïna
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El material intervingut per la Policia en l'operació que es va iniciar la matinada de dissabte. Foto: COS DE POLICIA D'ANDORRA

La Policia va desmantellar dissabte un punt important de venda i distribució de productes estupefaents al Principat. L’operació es va iniciar aquella matinada amb un control de dos homes i dues dones, quan aquests es dirigien cap a un vehicle tot terreny estacionat a prop de la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany. A partir d’un primer escorcoll del vehicle i la troballa de restes de cocaïna a un dels homes, la investigació va conduir els agents a dos domicilis. L’actuació va culminar amb la detenció de tres persones, acusades de tràfic d’estupefaents, després de localitzar a casa seva 2.538 grams d’haixix, 553 de marihuana i 53 de cocaïna.

Segons va informar la Policia a través d’un comunicat, l’operació va començar pels volts de dos quarts de dues de la matinada. Va ser llavors quan agents del Grup d’Estupefaents de l’Àrea de Policia Criminal van controlar dos homes i dues dones que, en aquells moments, anaven cap a un vehicle Range Rover, amb matrícula andorrana, que es trobava estacionat a l’entorn de la plaça Coprínceps.

En un primer escorcoll a un dels homes, un resident espanyol de 50 anys, els agents van trobar restes de cocaïna. Una vegada traslladats al despatx central el Grup d’Estupefaents, i tenint en compte que hi havia indicis d’un possible tràfic d’estupefaents, els agents van encetar una investigació, que va derivar en el registre del vehicle i de dos domicilis.

La intervenció policial va culminar amb la confiscació d’un total de 2.583 grams d’haixix, 553 grams de marihuana i 53 grams de cocaïna, que es trobaven amagats en diversos indrets d’un habitatge. És en aquest habitatge on vivien els altres dos implicats, un home de 31 anys i una dona de 23 anys, tots dos residents portuguesos. Tant la totalitat de la cocaïna com part de l’haixix estaven embolicats i presentats en petites dosis i porcions d’idèntic pes, cosa que fa que la Policia pressuposi que estaven preparats per a la seva distribució.

Durant aquesta actuació, els agents també van catalogar una bàscula de precisió, nombrosos mòbils, targetes telefòniques de prepagament i una important quantitat de diners en efectiu, entre altres objectes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT