PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Derbi català entre el Cadí la Seu i el campió Spar Citylift Girona

Anna Palma Jorge ha guanyat, amb la selecció catalana, el Campionat d’Espanya cadet femení de bàsquet

Per EL PERIÒDIC

Imatge del partit entre el Cadí la Seu i l’Spar Citylift Girona en l’encontre disputat a la Seu d’Urgell.
Imatge del partit entre el Cadí la Seu i l’Spar Citylift Girona en l’encontre disputat a la Seu d’Urgell. | FCBC
El Cadí la Seu afronta un nou derbi català a la Lliga Femenina, el tercer de la temporada, amb la visita a la pista de l’Spar Citylift Girona. El duel es jugarà diumenge al migdia al pavelló de Fontajau.

El Cadí es desplaça a Girona amb bones sensacions després de començar la segona volta derrotant el Bembibre per 80-51 i continuar amb la ratxa de victòries còmodes sobre rivals directes. L’equip de Joan Carles Pié és sisè de la taula, amb un balanç de 8-6, a dues victòries de distància de l’Uni Girona, que ocupa la segona posició empatat amb el Conquero Huelva Wagen. El primer equip del Sedis aspira a mantenir-se a prop de les posicions de play-off i seguir sumant victòries per consolidar una bona temporada. De la seva part, l’Spar Citylift Girona, el vigent campió estatal, necessita guanyar per no despenjar-se del líder  de la lliga, el Perfumerías Avenida, que ja té tres victòries d’avantatge sobre els seus immediats perseguidors.

JOVES PROMESES / D’altra banda, la jove jugadora urgellenca Anna Palma Jorge ha guanyat, amb la selecció catalana, el Campionat d’Espanya cadet femení de bàsquet, disputat aquesta setmana a Huelva. A la final, disputada aquest dijous, Catalunya va derrotar l’equip andalús per 50-67. Palma, formada al Sedis i que actualment juga a l’equip de joves promeses Segle XXI, va jugar uns 23 minuts de la final i va aportar 7 punts i 8 rebots a la victòria de Catalunya, que d’aquesta manera revalidava el títol obtingut l’any passat. Tot i que encara està en edat cadet, aquesta temporada la jugadora de la Seu ja ha debutat a la Lliga Femenina-2.

Un altre urgellenc, Bernat Sabrià,  ha obtingut la medalla de plata amb  la selecció catalana infantil masculina de bàsquet al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, també disputat a Huelva. El combinat català va perdre la final contra la comunitat de Madrid per 76-60, i va finalitzar el torneig com a subcampió. Sabrià, representant del Sedis Nagrup, va jugar quatre minuts i mig.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT