PUBLICITAT

SANT CUGAT DEL VALLÈS

‘El classicisme simfònic’ de l’ONCA i Daniel Ligorio, a Sant Cugat

L’orquestra i el pianista interpretaran dues peces de Mozart i Beethoven

Per EL PERIÒDIC

El pianista Daniel Ligorio i l’ONCA, al Consell General.
El pianista Daniel Ligorio i l’ONCA, al Consell General. | ARXIU CONSELL GENERAL/EDUARD COMELLAS
L’ONCA –entitat formada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà– actuarà amb el pianista Daniel Ligorio diumenge que ve al Teatre Auditori de Sant Cugat, on interpretaran el programa del concert titulat El classicisme simfònic. El programa se centra al voltant de dos dels compositors més reconeguts de la tradició musical simfònica: Mozart i Beethoven. L’actuació s’emmarca en el conveni de col·laboració entre la Fundació ONCA i el teatre vallesà i forma part de la temporada 2015-2016 que es va presentar ahir a Sant Cugat.

La producció es va estrenar a Andorra l’any passat com a inici de la temporada de concerts de l’ONCA al Principat i, uns dies després, es va interpretar a l’11è Cicle ONCA al Palau de la Música. En les dos actuacions va obtenir un gran èxit de públic.

El programa del recital El classicisme simfònic inclou la Simfonia núm. 40 en sol menor K. 550 (revisió de Peter Lichtenthal), de Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791), i el Concert per a piano núm. 1 (versió per a piano i orquestra de corda), de Ludwig van Beethoven (1770-1827). Ligorio serà el pianista solista i Gerard Claret el concertino director.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT