PUBLICITAT

L'Almacelles també empata i l'Andorra es manté a dos punts

  • El conjunt d'Imbernón, amb un partit menys, continua tenint el lideratge a l'abast
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cristian fa una passada en el partit amb el Tremp. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Si la secció de futbol sala del FC Andorra torna a anar millor, la de futbol no ha deixat de ser-ho. L’equip de Richard Imbernón, recordem, va empatar dissabte a Juneda (0-0) però ahir l’EFAC Almacelles, l’únic que el superava i supera en la taula, també va sumar unes taules a Guissona (1-1) i per tant es mantenen els dos punts de diferència entre els dos primers classificats del grup 5 de la Primera Territorial de Lleida després de vuit jornades disputades.

Això sí, l’Andorra té un partit menys –el que es va suspendre a casa contra el Vilanova de la Barca a causa dels compromisos de la selecció en el Preeuropeu– i per tant continua tenint a l’abast la primera posició, la única que dóna l’accés directe a la nova Primera Catalana.

Eel pròxim rival, l’Agramunt / El pròxim partit d’un Andorra que es manté invicte en el que va de lliga amb cinc derrotes i dos empats serà a Aixovall contra l’Agramunt, un equip que ocupa l’avantpenúltima posició amb només cinc punts però tres d’ells –l’únic triomf que ha aconseguit fins ara– va ser a domicili. Sigui com sigui l’equip d’Imbernón ho ha guanyat tot a casa i no pot fallar si vol assaltar el tro de l’Almacelles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT