PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’Escola Municipal de Dansa balla a favor dels refugiats sirians

L’activitat tindrà lloc a les 19.00 hores de la tarda a la sala de banquets de l’Hotel El Castell de Ciutat

Per EL PERIÒDIC

Cartell de l’activitat que desenvoluparà l’Escola Municipal de Dansa.
Cartell de l’activitat que desenvoluparà l’Escola Municipal de Dansa. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
La Companyia de l’Escola Municipal de Dansa (EMD) de la Seu d’Urgell oferirà demà, dia de Reis, un Cafè-Berenar Espectacle a benefici de la població refugiada de Síria. L’activitat tindrà lloc a les 19.00 hores de la tarda a la sala de banquets de l’Hotel El Castell de Ciutat.
 
Vers aquest fet, la tinent d’alcalde i regidora de les Escoles Artístiques Municipals, Anna Vives, ha manifestat la seva «felicitació a l’EMD per la iniciativa; l’escola, amb la seva directora al capdavant, sempre es mostra molt sensible amb les causes solidàries i s’ofereix per organitzar espectacles per recollir fons, tant si se’ls demana com per iniciativa pròpia», segons ha informat l’ajuntament urgellenc. De la mateixa manera, Vives ha manifestat que l’escola «fa una gran tasca de sensibilització amb tot l’alumnat i les seves famílies»
 
Així mateix, la directora de l’EMD, Anna Martín, ha explicat que la idea va sortir del grup d’exalumnes del centre que han creat recentment una companyia. El format escollit pretén que els assistents gaudeixin tant de l’espectacle com d’un cafè i un berenar, en un entorn agradable com és l’Hotel El Castell. Per assistir a l’esdeveniment, el preu de l’entrada és de 15 euros i tota la recaptació es destinarà a l’ajuda als refugiats. Els tiquets es poden adquirir anticipadament a l’Espai Ermengol. 
 
Consolidació / L’Escola Municipal ja havia fet una activitat semblant anys enrere al mateix recinte, però aquesta és la primera vegada que ofereixen aquest format. L’actuació compta amb la col·laboració de l’àrea de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de la Seu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT