PUBLICITAT

CANILLO

L’Andorra Club Gel es disfressa dels personatges de Disney

L’entitat tornarà a oferir el xou ‘Somnis sobre el gel’ el 4 de gener

Per EL PERIÒDIC

Mickey i Minnie Mouse, dos dels personatges de l’espectacle d’ahir.
Mickey i Minnie Mouse, dos dels personatges de l’espectacle d’ahir. | ANA / G. LL. T.
Unes 1.300 persones van omplir ahir a la tarda el Palau de Gel d’Andorra, a Canillo, per assistir a la primera de les dues gales de Nadal que ha organitzat l’Andorra Club Gel per a aquestes festes. Una cinquantena de patinadors i patinadores d’entre cinc i disset anys han patinat sobre gel, representant personatges de Disney, en un espectacle titulat Somnis sobre gel.

Fins l’any passat, la gala de patinatge s’organitzava només per a les famílies dels patinadors de l’Andorra Club Gel, però el Nadal anterior ja es va obrir al públic en general i més d’un miler de persones van assistir a la gala al Palau de Gel. Enguany es vol superar àmpliament la xifra assolida i, per això, s’han organitzat dues funcions de l’espectacle Somnis sobre gel: la d’ahir i una segona que tindrà lloc el 4 de gener.

Durant el xou, els patinadors del club van actuar disfressats de personatges Disney com els clàssics ratolins Mickey i Minnie Mouse, el gos Goofy, i els protagonistes de la saga de pel·lícules d’animació Toy Story. Els joves van demostrar el seu talent lliscant sobre el gel.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT