PUBLICITAT

Detinguda per conduir èbria i provocar un accident

  • El cotxe va xocar contra un fanal de la carretera general 3, a la Massana
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'estat del fanal i el senyal de trànsit després de l'accident de circulació a la CG-3, ahir a la tarda. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El Cos de Policia va detenir ahir a la matinada una dona de 39 anys, resident espanyola, per conduir sota els efectes l’alcohol i haver causat un accident a la Massana. El sinistre es va saldar amb un total de tres ferits i danys en el mobiliari urbà.

Els fets van passar al voltant de les cinc de la matinada d’aquest diumenge, al punt quilomètric 5,1 de la carretera general 3, a la Massana –concretament, a la rotonda de l’encreuament amb la urbanització Sorribes. L’únic vehicle implicat en l’accident va ser un Volkswagen Golf de matrícula andorrana, que va sortir de la calçada i va xocar contra un fanal de l’enllumenat públic.

Tal com va informar la Policia mitjançant un comunicat, per culta de l’accident van resultar ferides tres passatgeres del turisme: una andorrana de 31 anys, una resident portuguesa de 29 anys i una resident francesa de 25 anys. Dues de les tres dones ferides van haver de ser traslladades a l’hospital, on van ser ateses per contusions lleus. Hores més tard van rebre l’alta hospitalària.

La conductora va donar positiu en el control d’alcoholèmia i, per aquest motiu, va ser detinguda i posada a disposició judicial.

D’altra banda, dissabte al vespre es va produir un altre accident a la rotonda dels Dos Valires, en aquest cas a la parròquia d’Encamp. Segons va explicar la Policia, l’accident va tenir lloc al punt quilomètric 3,5 de la carretera general 2. En aquest sinistre, s’hi va veure implicat únicament un motorista, que va perdre el control d’una motocicleta Honda Pantheon 150, de matrícula andorrana. El conductor, un resident portuguès de 29 anys, va resultar ferit.

Complicacions a les carreteres / Més enllà dels accidents, la circulació en algunes carreteres del Principat ha estat força complicada durant el pont de Tots Sants. Ahir mateix, i tal com recollia l’ANA, es van arribar a produir cues de deu quilòmetres com a conseqüència de l’entrada de vehicles per la frontera del riu Runer. L‘Agència de Mobilitat va detectar cues de 3 quilòmetres a la carretera general 1, entre la frontera i Sant Julià de Lòria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT