PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La Guàrdia Civil decomissa 16 rellotges de la marca Apple Watch

Els agents de la Farga de Moles també intervenen més de 24.000 euros

Per EL PERIÒDIC

Un rellotge intel·ligent Apple Watch.
Un rellotge intel·ligent Apple Watch. | EL PERIÒDIC
La Guàrdia Civil ha intervingut, a la duana de la Farga de Moles, 16 rellotges intel·ligents de la marca Apple Watch, valorats amb més de 6.700 euros. La quantitat superava el màxim a partir del qual es considera com a contraban la importació no declarada d’aquest tipus d’articles.

El comís es va produir fa tot just una setmana a les quatre de la matinada, quan els agents de la Guàrdia Civil van controlar un camió Mercedes amb matrícula d’Andorra. Els rellotges estaven amagats sota el seient del copilot del camió, un home de nacionalitat portuguesa i veí d’Andorra. Les autoritats van aixecar acta d’aprehensió de contraban i els rellotges van passar a disposició de l’administrador de la Duana. Cada rellotge tenia un valor mitjà de més de 400 euros.

D’altra banda, dimarts passat també es va fer a la Farga de Moles una intervenció de 24.630 euros, en un control a un vehicle Mercedes amb matrícula espanyola, ocupat per tres persones i que procedia d’Andorra. Al conductor del vehicle, un home de 44 anys i veí de Barcelona, se li va localitzar els diners a la butxaca d’una jaqueta. L’infractor va continuar el viatge amb 1.000 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT