PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Tres detinguts per resistència i injúries als agents de la Policia

Una parella acaba al calabós per una agressió mútua

Per EL PERIÒDIC

Un agent de policia realitza un control d’alcoholèmia a un conductor.
Un agent de policia realitza un control d’alcoholèmia a un conductor. | EL PERIÒDIC
La Policia ha detingut tres persones com a presumptes autores d’un delicte de maltractaments, injúries i resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions.

La primera detenció es va realitzar el dia 26 cap a la mitjanit,quan una patrulla policial va intervenir en una disputa a la via pública entre dues dones. Una d’elles, de 32 anys i nacionalitat espanyola, no-resident, va reaccionar desproporcionadament quan la Policia els va preguntar per la seva actitud.

L’endemà, el dia 27, passada la mitjanit, una patrulla va acudir a un establiment de restauració a Escaldes-Engordany alertada d’un problema amb dos individus. La intervenció va acabar amb dos joves detinguts, de 25 i 20 anys, de nacionalitat espanyola i no-residents, per encarar-se amb els agents.

D’altra banda, el dia de Nadal, la Policia va detenir una parella com a presumptes autors d’un delicte en l’àmbit domèstic. Els detinguts, un home i una dona, són parella i es van agredir mútuament. L’home té 30 anys, és de nacionalitat espanyola i no-resident, i la dona té 28 anys, també de nacionalitat espanyola però amb residència temporal.

CONTRA LA SALUT I LA SEGURETAT / La Policia també va detenir, el dia de Sant Esteve, un home com a presumpte autor de possessió i consum de cocaïna. El detingut és un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i no-resident, i la detenció es va realitzar sobre les vuit del vespre a l’aparcament d’un local d’oci del Tarter.

I, com cada setmana, la Policia ha informat del balanç de detencions a persones per conduir sota els efectes de l’alcoholèmia i cometre un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. Dos dels detinguts ho van ser després de ser aturats amb motiu de la campanya de controls d’alcoholèmia que s’allargarà fins passat Reis. Els conductors van donar un resultat de 0,94 i 2,24 grams d’alcohol per litre de sang, respectivament. Un altre conductor, controlat en una parada rutinària a les cinc de la tarda, va marcar 1,30 g/l. El dia de Nadal, un jove de 26 anys va ser detingut perquè després de patir un accident en què va resultar ferit lleument va donar una taxa d’alcoholèmia d’1,26 g/l. L’últim detingut de la setmana va ser un noi de 21 anys que, després de ser controlat per cometre una infracció al codi de circulació, va donar un resultat per alcoholèmia d’1,34 g/l.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT