PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Firmes en contra del tancament d’una part de l’avinguda Meritxell

42 comerciants presenten un escrit davant el Comú

Per JOSEP ROMERO

Mapa dels carrers d'Andorra la Vella
Mapa dels carrers d'Andorra la Vella | Comú d'Andorra la Vella
Un grup de 42 establiments comercials de l’avinguda Meritxell van recollir signatures aquesta setmana en contra del tancament del tram de la via que va entre la plaça de la Rotonda i els magatzems Pyrenées.  
 
En l’escrit que van presentar el dijous passat a la corporació comunal demanen que quedi sense efecte l’acord al que van arribar en el seu dia l’Associació de Comerciants de Meritxell amb el Comú, segons el qual el trànsit es tancava en determinats dies a l’any, coincidint amb els períodes de major concentració de turistes. 
 
Meritxell Molné, de la farmàcia Rosella i una de les impulsores de la iniciativa, va explicar que la corporació ha d’actuar amb caràcter d’urgència a l’haver constatat «repetidament i malhauradament l’enfonsament inmediat de les vendes quan es tanca la circulació a aquesta part de l’avinguda».
A més, argumenten en la seva petició, que el tancament provoca «la desorientació dels turistes per accedir normalment als edificis situats en aquest sector». La manca d’aparcaments públics a Andorra la Vella  també és un element dissuassori que suposa que els conductors es dirigeixin forçosament cap a Escaldes- Engordany en lloc de transitar per aquest tram.
 
En la carta assenyalen que «no podem suportar més «el greu econòmic directament causat pels tancament en dies comercialment importants». Molné va indicar que esperen negociar amb el nou equip comunal, sortit de les darreres eleccions, després de les festes nadalenques per tal que es pugui arribar a reconduir la situació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT