PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La licitació del Cramea posa difícil el rodatge de ‘Danger’

Imminent Produccions té contactes al Canadà per si s’ha de traslladar

Per E. J. M.

L’edifici de Sud Ràdio, on Imminent Produccions vol rodar ‘Danger’.
L’edifici de Sud Ràdio, on Imminent Produccions vol rodar ‘Danger’. | IMMINENT PRODUCCIONS
El Govern va anunciar dimecres la licitació de la redacció del projecte, la construcció i l’explotació del Centre residencial en alçada medicoesportiu d’Andorra (Cramea) a l’edifici de Sud Ràdio, al Pic Blanc, a 2.500 metres d’alçada. La previsió és que les obres comencin a l’estiu, època en què Imminent Produccions té previst rodar el film Danger. Amb tot, la productora no descarta encara poder filmar a l’icònic edifici ja que no ha tancat el calendari del rodatge i, si es pot realitzar abans de l’estiu, encara hi ha opcions que la localització de Danger sigui l’antiga estació de ràdio en desús des de fa dècades.

La primera pensada d’Imminent Produccions va ser gravar Danger a l’hivern, però per problemes per quadrar l’agenda de l’equip tècnic i artístic, i també pel fred, es va posposar. La productora no ha rebut cap notificació oficial que Sud Ràdio esdevindrà una residència esportiva en alçada, però ja s’està buscant la vida per si les dates finals del rodatge i de les obres coincideixen.

Una de les coproductores del film, que és del Canadà, ja ha localitzat diversos edificis d’estètica similar a Sud Ràdio, almenys en l’essència, perquè l’estació de ràdio és única. El Govern ha previst reservar un espai interior de Sud Ràdio per preservar alguns dels elements de l’emissora, com a testimoni de l’origen d’aquesta construcció. El projecte ha de respectar els valors històrics, socials i arquitectònics lligats a l’edifici.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT