PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El BOPA publica més de 100 multes per excés de velocitat

Les sancions van dels 24 als 120 euros i n’acumulen 5.100

Per EL PERIÒDIC

Un control de radar a la parròquia d’Encamp.
Un control de radar a la parròquia d’Encamp. | TONY LARA
El departament de Policia va publicar ahir a través del web del Butlletí Oficial (BOPA), la matrícula i el nom i cognoms de més d’un centenar de propietaris de vehicles amb multes pendents de pagament al servei de seguretat per excedir els límits de velocitat. Aquestes multes oscil·len entre els 24 euros fins als 120 la més alta i l’acumulat de totes aquestes infraccions suma gairebé 5.100 euros.

Les sancions es fan públiques després que els interessats no hagin estat trobats a les seves respectives llars per entregar-los en persona la notificació del muntant a pagar per haver infringit el límit legal de velocitat estipulat al codi de circulació. Les infraccions efectuades van ser enxampades a través dels aparells de control radar distribuïts a la xarxa viària andorrana.

L’edicte fet públic dimecres a través del BOPA contempla les sancions comeses des del passat mes de juliol i avarca les multes fins el passat mes d’octubre.

De les sancions que el departament de Policia reclama a través del Butlletí per la impossibilitat de localitzar-los, n’hi ha que pertanyen a una sola persona i únicament les distancien uns dies de diferència. Així, hi ha conductors que acumulen fins a tres multes de diferents quantitats.

Les empreses no es veuen exemptes d’aquesta crida d’atenció. De fet, el nom que més multes acumula –sis– és el d’un negoci.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT