PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Enganxada virtual de Vendrell i Molné per les accions de Capesa

La consellera del PS defensa que el comú tingui el 51% de les accions

Per E. J. M.

Fragment de la conversa entre Vendrell i Molné a les xarxes socials.
Fragment de la conversa entre Vendrell i Molné a les xarxes socials. | EL PERIÒDIC
La consellera socialdemòcrata del Comú d’Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, ha clamat a les xarxes socials que l’actual equip de govern ara dóna per bona la proposta del PS  d’ampliar l’accionariat de Capesa del comú fins al 51%: «Ens han donat la raó i, finalment, ara, semblaria ser que la nostra proposta podria ser fins i tot la bona. Aquí tornem a tenir un exemple de la manera de fer d’aquest equip comunal, poc transparent», va escriure dilluns després de la sessió de Consell de comú. «Que hagués passat si s’hagués informat al poble d’aquesta decisió abans de la campanya electoral? No, això no era possible, s’hagués admès públicament que la nostra proposta d’ampliació del capital social de Capesa no era tan descabellada i això de donar la raó al PS no es fa!!!», va subratllar.

El conseller de l’equip de govern Eduard Molné va replicar: «Considero que no és el lloc adient per donar explicacions, però crec que no has entès bé el que ha explicat el cònsol menor a la sessió de consell. En cap cas ha dit que el comú compraria el 51% de les accions, repeteixo, en cap cas. El comú vol participar com accionista a l’ampliació de capital que Capesa proposarà a l’assemblea per finançar el «tercer dipòsit» i dotar de més seguretat el subministrament. No hauríeu de tergiversar la informació amb posts com aquest».

Vendrell va respondre: «No et preocupis, ho he entès molt bé. Pots marxar tranquil cap a Mèxic, el Comú està en bones mans», i va defensar el seu dret a expressar-se pel canal que vulgui.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT