PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Ull-Nu rep 262 audiovisuals per competir al festival

L’associació anunciarà els seleccionats i la programació al febrer

Per EL PERIÒDIC

Els guanyadors de l’última edició del festival Ull-Nu.
Els guanyadors de l’última edició del festival Ull-Nu. | ULL-NU
La quarta edició del Festival audiovisual de joves creadors dels Pirineus, Ull-Nu, ha rebut 262 obres audiovisuals que opten a ser projectades durant el certamen. L’organització ha informat de la procedència dels treballs: 19 són de joves creadors d’Andorra, 36, d’origen francès, i 181 provenen d’Espanya. A més, 26 curts han quedat exclosos perquè no compleixen els requisits del concurs.

De les cinc categories que hi ha a concurs (animació, documental, ficció, videoart i videoclip), la de  ficció és la que té més èxit entre els participants, seguida de la categoria documental. El videoart també ha agafat embranzida respecte l’edició anterior. La millor obra de cada categoria s’endurà 800 euros de premi.

L’organització del festival valora molt positivament el nombre de curtmetratges rebuts tenint en compte que en aquesta edició s’han suprimit dues categories i les inscripcions han estat obertes tan sols dos mesos. L’Associació Ull Nu està visionant els treballs rebuts per seleccionar quins es projectaran durant el certamen, que tindrà lloc els dies 26 i 27 de febrer. A principis de febrer es donaran a conèixer els seleccionats i tota la programació.

L’última edició el festival va fer un salt qualitatiu i quantitatiu ja que es va ampliar el territori de procedència de les obres, incloent Barcelona, Navarra, Aragó, el País Basc i Montpeller. Un miler de persones va assistir a les projeccions de la tercera edició d’Ull-Nu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT