PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Només dues detencions durant la primera setmana de controls

El cos de Policia enxampa únicament dues persones per infringir la seguretat del trànsit begudes estant

Per EL PERIÒDIC

Dos agents del cos de Policia controlen el conductor d’un vehicle a l’alçada de Santa Coloma en el marc d’una campanya per la seguretat del trànsit.
Dos agents del cos de Policia controlen el conductor d’un vehicle a l’alçada de Santa Coloma en el marc d’una campanya per la seguretat del trànsit. | EL PERIÒDIC
Dies previs a les festes de Nadal –amb constants sopars empresarials itrobades festives amb l’entorn proper– i la primera setmana d’ençà que el cos de Policia encetava la campanya de controls d’alcoholèmia únicament se salda amb dues persones arrestades, xifra que setmanalment se supera amb escreix; la mateixa setmana anterior nou persones eren detingudes per agafar el cotxe sota els efectes de l’alcohol.
Es tracta de dos homes de 41 i 33 anys detinguts la matinada del passat divendres quan conduïen els seus respectius vehicles amb taxes d’1,57 i 1,26 g/l, en aquets ordre, i resultaven d’aquesta manera enviats a comissaria per sengles delictes contra la seguretat del tràfic.

A banda de les infraccions del codi de circulació, el servei de seguretat va efectuar, entre els passats dies 14 i 20 de desembre, cinc altres detencions per la comissió delictes diversos, entre els que es troben robatoris, agressions físiques i fins i tot una violació.

Violació de la llibertat sexual/ Pel volt de dos quarts de cinc de la tarda del passat dimarts, els agents de la Policia detenien a Escaldes-Engordany un home de 51 anys per la comissió, presumptament, d’un delicte contra la llibertat sexual. Aquesta és la única informació que es desprèn del balanç de detencions que, cada setmana, publica el cos de seguretat.

Agressions contra el germà/ El passat dijous, els agents van haver d’intervenir en un domicili particular en produir-se, segons consta al comunicat fet públic ahir, una agressió física per part d’un noi de 20 anys contra el seu germà menor, de 13, a Andorra la Vella. Arrel dels cops el noi responsabilitzat va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de violència física en l’àmbit domèstic.

El mateix dijous un home de 37 anys va ser detingut quan accedia a Andorra a través de la frontera del riu Runer com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia. L’home, que entrava al país conduint, va ser controlat a la duana malgrat no tenir carnet: el permís de conduir li havia estat suspès per un període determinant mitjançant l’emissió d’una ordenança penal.

La primera de les detencions produïdes durant el transcurs de la setmana passada respon a infraccions contra la salut pública. El servei de seguretat va arrestar un home de 37 anys no resident amb la intenció d’entrar al país amb 245 grams de marihuana.
Per últim i també el divendres anterior, un home de 35 anys va ser detingut a la parròquia de la Massana  com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni. El resident està acusa pel suposat furt d’una bicicleta de muntanya, d’un preu que gairebé arriba als 3.000 euros. El propietari de dita bicicleta ja havia denunciat els fets a l’administració de l’Obac a principis del darrer mes de novembre, quan li hauria estat sostreta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT