PUBLICITAT

LLEIDA

L’aeroport de Lleida-Alguaire inicia l’hivern amb el 95% d’ocupació

Diumenge van arribar quatre vols procedents del Regne Unit

Per EL PERIÒDIC

Els passatgers d’un vol aterrat a la pista de l’aeroport Lleida-Alguaire.
Els passatgers d’un vol aterrat a la pista de l’aeroport Lleida-Alguaire. | EL PERIÒDIC
L’aeroport de Lleida-Alguaire va iniciar el passat diumenge la temporada d’hivern amb quatre vols procedents del Regne Unit que van arribar amb un 95% d’ocupació. Eren passatgers que majoritàriament tenien com a destí final les pistes d’esquí andorranes.

En aquesta ocasió la boira va marxar a temps i els quatre avions amb 680 passatgers van aterrar amb normalitat. Dos procedien de Londres, un de Manchester i un altre de Birmingham. Aquest any la novetat és que el tour-operador britànic que organitza els vols, Neilson Thomas Cook, va contractar avions més grans de la companyia escandinava Norwegian Air, amb la qual cosa, si la manca de neu no ho espatlla, el trànsit a l’aeroport podria superar els 24.500 de l’última temporada d’hivern.

Segons el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, el tour-operador manifesta que té moltes reserves per a les pròximes setmanes i, per tant, les expectatives són bones. Els vols des del Regne Unit s’allargaran fins el 10 d’abril. El 15 de gener començaran les connexions entre Tel-Aviv i Alguaire per part de la companyia israeliana Arkia.

D’altra banda, Farré ha explicat que les negociacions amb Neilson estan obertes ja que aquest és el cinquè i últim any de l’acord actual amb el tour-operador.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT