PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El rodatge de ‘Danger’, preparat per traslladar-se fins al Canadà

El plató previst, l’edifici de Sud Ràdio, esdevindrà una residència d’alçada

Per E. J. M.

Imatge del rodatge del teaser de ‘Danger’ a Sud Ràdio.
Imatge del rodatge del teaser de ‘Danger’ a Sud Ràdio. | IMMINENT PRODUCCIONS
La productora Imminent Produccions es prepara per traslladar el rodatge del seu nou film, Danger, al Canadà, en cas que s’iniciïn les obres de condicionament de l’edifici de Sud Ràdio (ubicat al Pic Blanc, al Pas de la Casa) com a residència esportiva en alçada, segons s’ha anunciat des del Govern. La filmació està prevista per al pròxim estiu però si no és possible es farà el salt a l’altra banda de l’Atlàntic.

Amb tot, el desenvolupament de Danger avança i ja se n’ha rodat el teaser, que es pot veure el canal de vídeos Vimeo. El teaser resum de què va la pel·lícula: quatre joves que no es coneixen entre ells són citats a una antiga estació de ràdio abandonada, isolada a la muntanya, per participar en un joc de rol. La partida, però, acaba suposant un joc per salvar la vida.

El film està coproduït per Imminent Produccions (Nick), Raceface S&M i Gold Tower Producciones. El llargmetratge està escrit i dirigit per José Pozo. Els actors confirmats són Tom Medcalf i Elisabet Terri, i també es compta amb la participació de Claudia Riera, Alex Hevia o Manel Angrill.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT