PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Avui obre portes a la Seu una nova edició de la Fira d’Art amb 19 expositors

Els visitants podran adquirir pintures, fotografies, gravats i escultures, entre d’altres peces artístiques

Per EL PERIÒDIC

La sala ‘Cuina’ al centre cultural Les Monges acull la Fira d’Art amb alguns artistes urgellencs.
La sala ‘Cuina’ al centre cultural Les Monges acull la Fira d’Art amb alguns artistes urgellencs. | Ràdio Seu
Aquesta tarda, a les sis, obrirà les seves portes la Fira d’Art 2015 a la sala d’exposicions La Cuina situada al centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell.
 
Aquesta primera setmana, la fira restarà oberta del 21 de desembre fins el dijous 24 de desembre. També obrirà del 28 al 30 desembre i del 2 al 5 de gener. L’horari d’exposició i venda d’art serà de dotze a dues del migdia, i de les sis de la tarda a les nou del vespre.
 
La Fira d’Art d’aquest any compta amb 19 expositors que presenten les seves obres, tant de pintura com de fotografia, gravat, escultura, il·lustració i objectes d’art, entre altres tècniques artístiques. Totes les obres estan a la venda al públic.
 
Els artistes participants són: Salvador Albanell (pintura); Agustí Argemí i Camps (pintura); Mònica Armengol (pintura); Erik Arteaga (pintura); Albert Aznar(pintura);Ramon Berga (objectes d’art); Andreu Bonet (forja); Anna Carmona (fotografia i pintura); Nico de Winter (escultura); Joan Ganyet (fotografia); Marta Garcia (pintura); Pere Guevara (pintura); Bernat Manresa (fotografia); Míriam Martínez (pintura); Salvador Maura (escultura); Núria Riart (pintures); Jaume Rovira (pintura i gravat); Carmen Ruiz (pintura); i Josepa Travé (pintura).
 
Aquesta iniciativa està promoguda pel col·lectiu d’artistes de l’Aparador amb el suport de l’Ajuntament alturgellenc.
 
COL·LABORACIÓ / L’edició d’enguany de la Fira d’Art i de la proposta agroalimentària Menja’t l’Alt Urgell fan una promoció mútua dels seus productes per regalar aquest Nadal. 
D’una banda, els lots nadalencs amb productes del territori, que han elaborat el grup d’artesans agroalimentaris alturgellencs, hi inclou el programa de la Fira d’Art 2015 i un número per poder participar en el sorteig d’una obra d’art d’aquesta fira.
Per la seva part, els visitants a la Fira d’Art trobaran publicitat dels lots Menja’t l’Alt Urgell i, entre els compradors de peces d’art, es sortejarà un lot amb productes agroalimentaris del territori.
 
ESPECTACLE DE MÀGIA / D’altra banda, ja estan a la venda les entrades per poder assistir a Amazing, un espectacle d’humor amb màgia per a tota la família que protagonitzarà la il·lusionista catalana Melanie. L’actuació tindrà lloc el proper dissabte dia de Sant Esteve, a les set de la tarda, a sala Sant Domènec de la Seu. 
El cost de l’entrada és de set euros per als adults i de cinc euros per als nens i nenes menors de 12 anys. Es poden adquirir a l’Espai Ermengol i al Consell Comarcal de l’Alt Urgell.
 
Amazing és el tercer espectacle de la maga Melanie, que en aquesta ocasió actua dirigida pel Mag Lari. La maga presenta un xou còmic i participatiu que no deixa indiferent ningú i en què el públic hi podrà veure des de jocs de cartes presentats amb humor fins a grans efectes i grans il·lusions. Tot plegat, acompanyat de moments musicals molt especials.
 
Melanie aposta per la màgia amb música, parlada i presentada amb un toc diferent i divertit. A més, al ser una de les poques noies magues, aporta un nou concepte d’espectacle que provoca moltes situacions còmiques entre homes i dones.
Totes aquestes activitats entren en el programa d’activitats nadalenques que, sota el nom el Món Màgic de les Muntanyes, estan organitzades per l’Ajuntament alturgellenc. 
 
La programació aplega prop de 60 activitats infantils, culturals, comercials i esportives perquè urgellencs i visitants visquin intensament aquestes festes. Tots els actes previstos que es van iniciar coincidint amb l’encesa de llums s’allargaran fins el proper 6 de gener,

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT