PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Lolita es posa en la pell de la Colometa

El Teatre Comunal acull la interpretació del monòleg ‘La plaza del diamante’

Per E.J.M.

Lolita, interpretant la Colometa
Lolita, interpretant la Colometa | EL PERIÒDIC
La plaza del diamante és l’obra més esperada del cartell de la 47a Temporada de Teatre a Andorra la Vella. Lolita Flores interpreta l’anhelat paper de la Colometa, l’immortal personatge creat per Mercè Rodoreda a la novel·la La plaça del diamant (1962). L’obra és l’adaptació de Joan Ollé, en què l’actriu es fa amb l’escenari posant-se en la pell de la Natàlia, una dona castigada per la postguerra, que passarà misèria i greus dificultats per alimentar els seus dos fills.
 
Lolita Flores interpreta un monòleg interior, dur, amb moments molt dramàtics, en què pot mostrar tota la seva capacitat interpretativa, i des que es va estrenar l’obra ha rebut molts elogis. La plaza del diamante s’estrenarà al Teatre Comunal d’Andorra al Vella dijous, a les 21.30. 
 
La trama de La plaça del diamant és universalment coneguda (la novel·la s’ha traduït a més de 30 idiomes) i Ollé l’ha transformat en un monòleg. La història es desenvolupa a Barcelona, als anys 50 del segle XX, on la Natàlia, una noia tímida i ingènua, després de quedar-se vídua durant la Guerra Civil espanyola, ha d’aconseguir sobreviure, amb moments de desesperació absoluta. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT