PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Sentit Comú proposa un pla de manteniment dels parcs

La candidatura demana més igualtat a nivell d’atorgament de subvencions a entitats esportives

Per IVÁN ÁLVAREZ

Els candidats de Sentit Comú, ahir a Escaldes-Engordany.
Els candidats de Sentit Comú, ahir a Escaldes-Engordany. | EL PERIÒDIC
Alguns membres de la candidatura de Sentit Comú es van reunir ahir a la zona esportiva del Prat del Roure i la número 5 de la llista, Alba Álvarez, va demanar més igualtat a nivell d’atorgament de subvencions a entitats esportives i la cura de les instal·lacions.

Álvarez va explicar la necessitat de fer «un pla de manteniment, sobretot, per parcs o zones abandones, com podria ser el parc de Sa Calma». La candidata va indicar que, en aquest espai, «abans sí que hi havia molts joves que practicaven bàsquet i ara et trobes que la gent només es dedica a fer botellón i això ho volem evitar i fer un pla més exhaustiu, tant de manteniment com de control al respecte». Álvarez va afegir que «ens hem trobat molta gent que es queixa dels horaris de les instal·lacions del Prat del Roure i que no hi ha igualtat en les rotacions». A més, va explicar que «sabem que no hi ha igualtat en el tema de les subvencions a entitats esportives i volem fer un pla i comprovar quines són aquestes disfuncions per intentar sol·lucionar el tema».

Finalment, Álvarez va cloure amb la intenció de voler negociar i arribar a un acord amb els privats que tenen terrenys al Clot d’Emprivat perquè «tots aquests solars siguin part del parc, ja que estan molt abandonats». Tot i això no va especificar quin tipus de mesures voldrien fer en aquests espais.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT