PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Ld’A critica que DA no facilités l’embrancament

Martínez-Illescas mostra dues cartes, sense resposta, dirigides a Calvet

Per IVÁN ÁLVAREZ

Magallón i Martínez-Illescas, ahir.
Magallón i Martínez-Illescas, ahir. | EL PERIÒDIC
El candidat a cònsol menor per a Liberals d’Andorra, Higini Martínez-Illescas, va explicar ahir que el comú d’Escaldes-Engordany no ha respost mai als oferiments del comú d’Andorra la Vella per interconnectar les xarxes d’aigua de les dues parròquies, i va assegurar que «accedint a aquesta petició s’hagués donat resposta a la problemàtica que ha sotmès a la població escaldenca a retallades d’aigua».

Per il·lustrar la seva exposició va mostrar dues cartes remeses pel comú d’Andorra la Vella, signades pel conseller de medi ambient, Jordi Cabanes, i dirigides al cònsol menor, Marc Calvet. Ld’A va criticar ahir la manca de diligència del comú escaldenc per no respondre a les missives. «No hi va haver resposta, mai no hi hagut resposta, i això és el que denunciem des de la nostra candidatura», va apuntar Martínez-Illescas.

En aquest sentit, el candidat a cònsol menor va posar l’accent en la «manca de voluntat del comú escaldenc a actuar, d’entrada no responent oficialment a la invitació d’Andorra la Vella». «Què passaria si es donés una situació d’emergència en un moment de manca d’aigua? Ens preguntaríem per què no es va voler acceptar l’oferiment d’embrancament», va concloure Illescas.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT