PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Marín, satisfeta per «una campanya neta i constructiva»

La cap de llista de DA i aspirant a la reelecció valora positivament les accions defensades aquests dies

Per IVÁN ÁLVAREZ

Marc Calvet i Trini Marín, en primer terme, amb la resta de companys de candidatura de DA, ahir.
Marc Calvet i Trini Marín, en primer terme, amb la resta de companys de candidatura de DA, ahir. | TONY LARA
La candidata a cònsol major i màxima representant de la proposta de Demòcrates per Andorra, Trini Marín, va fer una valoració positiva de la campanya i va assegurar que havia respòs als plantejaments inicials, és a dir, que fos «neta i constructiva».

Marín va exposar que «hem pogut explicar a la ciutadania tots els projectes i accions que teníem previstes i que, si tenim sort diumenge i guanyem, volem encarar durant els propers quatre anys».
La cap de llista de DA es va reafirmar en el seu leitmotiv d’estar al costat de l’escaldenc i «d’ajudar al ciutadà» i, per això, «hem de seguir treballant igual que ho hem fet fins ara».

La cònsol major sortint va desglossar alguns dels punts forts del seu programa i que han tractat durant els 14 dies de campanya: «Volem continuar potenciant la cultura de la part alta» i «oferir un projecte que serà cabdal per la zona, com és el pàrquing de l’Escale». Pel que fa a l’espai Vivand i a l’Avinguda Carlemany, Marín va destacar que «el concurs d’idees que proposarem és una gran idea per millorar, una aposta valenta i que consolidarà el projecte». A més, va apuntar que «continuarem treballant igual, ajudant als agents, al comerç i amb els nuclis de la parròquia com Fiter i Rosell o Avinguda del Pessebre».

L’aspirant taronja va afirmar, també, que continuaran treballant perquè el nou dipòsit es faci en menys temps del previst i es pugui duplicar en breus la seva capacitat.

Finalment, Marín va aprofitar per replicar les acusacions liberals de no contestar a dues cartes procedents del comú d’Andorra la Vella i dirigides a Marc Calvet on es demanava fer una reunió per tractar la segona fase de l’embrancament de xarxes. La cap de llista de DA va deixar clar que són dues cartes «que un conseller va enviar al cònsol menor,  quan el procediment és de cònsol a cònsol». A més, va afirmar Marín, «l’any 2012, Rosa Ferrer i jo ja vam mantenir converses i no em cansaré de dir que hi havia voluntat, però no es tractava de connectar dos tubs».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT