PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El PS vol ampliar les exoneracions fiscals per als emprenedors

Vendrell proposa fórmules per incentivar el lloguer de locals buits

Per IVÁN ÁLVAREZ

Vendrell, amb alguns companys de llista, ahir.
Vendrell, amb alguns companys de llista, ahir. | ps
La proposta del Partit Socialdemòcrata va exposar la intenció de donar un impuls al teixit empresarial, especialment afavorint l’obertura de negocis per part de gent jove i promovent una associació que englobi comerciants, hotelers i societats de tots els punts. Així ho va explicat la cap de llista, Cèlia Vendrell, que també va fer un pas endavant perquè el comú doni prioritat aquelles societats instal·lades a la parròquia a l’hora de contractar serveis als concursos.

Pel que fa a les exoneracions en l’impost de radicació, Vendrell va explicar que seguiran aplicant un 100% de bonificació durant el primer any d’existència de l’empresa i el 50% en el segon. En aquest sentit, la candidata socialdemòcrata es va mostrar partidària d’anar més lluny amb aquells negocis impulsats per joves. La proposta és ampliar l’exoneració total a un segon any i, ja al tercer, aplicar el 50%. «Hem de continuar l’impuls d’instal·lació d’empreses a la parròquia i aquesta és una fórmula bona», va explicar Vendrell.

La cap de llista també va avançar que la seva voluntat és que la corporació prioritzi en les contractacions de serveis o subministrament les empreses radicades a Escaldes-Engordany. «Aquestes societats paguen els impostos aquí i hem de ser més favorables. En igualtat de qualitat i preu, s’ha d’escollir aquests negocis», va argumentar. Vendrell, a més, va proposar impulsar el teixit empresarial amb la creació d’una associació que englobi negocis de totes les parts de la parròquia i que no només se centri en la zona de Vivand, perquè «entre tots puguem dinamitzar els diferents espais i no únicament un», va apuntar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT