PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Marsol confia en què la ciutadania té ganes de canvi en la gestió

La candidata de DA clou la campanya convençuda que pot guanyar el comú

Per EL PERIÒDIC

La candidatura de DA, ahir.
La candidatura de DA, ahir. | TONY LARA
La candidatura de DA que encapçala Conxita Marsol va tancar ahir la campanya recordant que «la ciutadania té en Demòcrates un equip il·lusionat i preparat per gestionar el comú els pròxims quatre anys». Marsol, acompanyada de diversos membres del seu equip, va fer balanç de les dues setmanes de campanya, durant la qual «ens hem trobat amb una molt bona acollida per part de la ciutadania que, a banda de donar-nos el seu suport, ens han fet creure que la victòria és possible». La candidata va afegir que «en el porta a porta hem copsat que el ciutadà té ganes de canvi en la manera com es gestiona el comú», al·ludint «a la manca de transparència que s’ha dut a terme els últims mandats».

Marsol va dir que «l’acollida positiva per part de l’electorat ens fa ser optimistes de cara als resultats de diumenge i poder posar fi a molts anys de socialdemòcrates al capdavant del comú». La candidata va recordar que «els socialdemòcrates han estat els que van endeutar la parròquia». L’aspirant a cònsol major va reiterar que la clau de la victòria a les urnes és «el treball»: «Som un equip treballador que aquests dies ha demostrat el seu compromís amb la parròquia i que ha treballat gairebé sense descans amb il·lusió i la convicció que un canvi al consolat de la capital és possible i necessari».

La candidata de DA va concloure que les altres formacions que concorren a les eleccions han fet una campanya «amb poques propostes i massa retrets, mentre que DA ha posat sobre la taula solucions, iniciatives i propostes que faran que Andorra la Vella torni a recuperar la capitalitat».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT