PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

DA promet gestionar millor les finances i invertir amb retorn

La primera acció de Marsol serà un pla de xoc d’embelliment

Per E. J. M.

Marc Pons i Conxita Marsol, aspirants a cònsol menor i major, respectivament, ahir a la seu de DA.
Marc Pons i Conxita Marsol, aspirants a cònsol menor i major, respectivament, ahir a la seu de DA. | TONY LARA
La candidata a cònsol major de DA, Conxita Marsol, va comprometre’s ahir a realitzar una gestió «rigorosa i d’acord amb la llei, sense augmentar el deute ni hipotecar el futur del comú». Marsol va criticar la gestió de l’últim mandat comunal, en què la inversió «no ha repercutit en la parròquia». L’aspirant va recordar que entre el 2004 i el 2011, el deute va augmentar de 16 a 62 milions d’euros, «mentre governava el PS», una època en què «Andorra la Vella ha retrocedit, i nosaltres volem tornar a l’equilibri inicial». Marsol va reconèixer que en els últims quatre anys s’ha rebaixat l’endeutament comunal en 15 milions d’euros, però va insistir en què els 12 milions invertits «no es veuen enlloc».

La cap de llista de DA va explicar que «es tracta de gestionar bé, reorganitzar les inversions». «Farem una inversió molt pensada, amb consciència i responsabilitat, no com els últims quatre anys». Si DA entra a governar al comú, una de les primeres accions que farà és invertir en «un pla de xoc de neteja i embelliment per canviar la imatge de la parròquia. No serà molt car i el resultat es veurà immediatament», va assegurar,
Marsol i la resta de la llista encara la recta final de la campanya amb optimisme ja que, segons va assegurar, «la gent veu que estem preparats i podem començar a gestionar el comú des del primer dia, amb treball i esforç». «Tenim sensacions molt positives, va augurar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT