PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

UL aposta per augmentar els recursos de la UdA

Farré afirma que ampliarà espais i horaris de la biblioteca

Per JOSEP ROMERO

El cap de llista dels liberals, Joan Farré, amb representants de la comunitat universitària a la UdA, ahir.
El cap de llista dels liberals, Joan Farré, amb representants de la comunitat universitària a la UdA, ahir. | UL
El dos aspirants a cònsol major i menor de la llista d’Unió Laurediana van mantenir ahir una trobada interactiva amb la comunitat universitària, intercanviant impressions amb estudiants i docents. El cap de llista, Joan Farré va afirmar que té la ferma voluntat de potenciar els vincles amb la Universitat i augmentar els serveis i equipaments del centre.

A més, va apostar per la planificació de nous equipaments complementaris per convertir Sant Julià en una veritable Ciutat Universitària. Al respecte va indicar que «entenem que perquè aquesta universitat creixi, adquireixi més importància i es pugui promocionar caldrà buscar equipaments complementaris».
 
En paral·lel, també va recordar la propera implantació al poble del Centro Superior de Hostelería Mediterráneo per dir que té la intenció «de potenciar l’establiment d’escoles privades al poble». 
 
A banda, el candidat liberal va indicar que el Comú farà el possible perquè la parròquia disposi d’un espai per tal que els estudiants estrangers es puguin allotjar, tot i que va voler deixar clar que «aquesta iniciativa li pertoca al sector privat i la corporació podria fer de mitjancera». 
 
Igualment va assegurar que promouran la posada en marxa de programes d’intercanvi d’estudiants estrangers, amb caràcter recíproc (Erasmus)).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT