PUBLICITAT

BARCELONA

L’ONCA proposa al Palau de la Música tango, trompeta i romanticisme per a cordes

Gerard Claret serà el concertino-director dels concerts

Per EL PERIÒDIC

El bandoneonista Enrique Telleria.
El bandoneonista Enrique Telleria. | EL PERIÒDIC
L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) té programats quatre concerts al Palau de la Música entre el febrer i el maig de l’any que ve. La primera actuació serà El virtuosisme de la trompeta del segle XVIII al segle XX, en què l’ONCA compartirà escenari amb el trompetista Luis González (que substitueix Mireia Farrés, inicialment prevista). L’orquestra, amb Gerard Claret com a concertino-director, interpretarà composicions de J. B. G. Neruda, F. Bridge i F. Rauber. El concert serà el 18 de febrer.

 La segona cita al Palau serà el 17 de març amb Miniatures romàntiques per a cordes, amb l’ONCA i Claret com a concertino-director. En el recital s’interpretaran peces d’H. Rott, E. Morera i P. I. Txaikòvski.
El 14 d’abril, el sextet de cordes del format ONCA Bàsic, tocarà dues composicions de R. Strauss i J. Brahms. Els components del sextet són Sergi Claret i Tatevik Khachatryan, violins; Anna Aldomà i Josep Bracero, violes, i Sylvie Reverdy i Manuel Martínez del Fresno, violoncels.

L’última actuació programada és una proposta de tango, cambra i fusió titulada De la cumparsista a Piazzolla. En el recital actuarà l’ONCA, amb Claret de concertino-director, i el músic Enrique Telleria al bandoneó. L’última cita al Palau de la Música serà el 12 de maig.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT