PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

La recerca de Lurdes López continua a Santa Coloma

Els agents van informar que les recerques s’aturarien al castell de sant Vicenç

Per EL PERIÒDIC

Lurdes López, la dona en recerca.
Lurdes López, la dona en recerca. | POLICIA
Els cossos de seguretat reprendran avui per sisè dia consecutiu les tasques de recerca de Lurdes López, dona de 58 anys que desapareixia el vespre del passat dimecres a Escaldes-Engordany.

Després de pentinar el camí del rec on presumptament desapareixia i les zones dels voltants els primers dies, ahir els serveis de rescat van rastrejar, tal com es va informar des del cos de Bombers, els terrenys del rec del Solà que arriba fins al poble de Santa Coloma. Els agents van informar que les recerques s’aturarien al castell de sant Vicenç per reprendre avui les labors també a la zona del sud de la capital.

Mentrestant i després de llençar una crida a la ciutadania per tal que qui pugui tenir qualsevol informació sobre la dona s’adreci als cossos de seguretat, la família segueix la investigació de prop tot col·laborant tant en la búsqueda com en la difusió de la imatge de la desapareguda. Els cartells amb el nom i fotografia de la dona ja es reparteixen també més enllà de la frontera, amb l’objectiu d’exhaurir possibilitats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT