PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

PS també traslladarà la Casa Pairal

Carmona proposa ubicar l’espai per a la gent gran a la plaça del Poble

Per EL PERIÒDIC

Dolors Carmona balla, ahir a la Casa Pairal.
Dolors Carmona balla, ahir a la Casa Pairal. | PS
La cap de llista de PS+I, Dolors Carmona, va insistir ahir als usuaris de la Casa Pairal d’Andorra la Vella que aposta per buscar un altre espai a l’equipament ja que l’actual, al soterrani de les dependències comunals de la plaça Lídia Armengol, no agrada «gens ni mica» als padrins. Una de les alternatives plantejades és la plaça del Poble –de fet, els candidats de Sentit Comú i DA proposen el mateix emplaçament per traslladar la Casa Pairal.

Carmona va voler respondre el cònsol Jordi Minguillón que va acusar de «fer volar coloms» a aquells que volen canviar d’ubicació la casa pairal. «El que sí que cal és volar d’aquí, d’aquest soterrani on estan enclaustrats els padrins i on han malviscut des del primer moment», va afirmar. L’aspirant va lamentar que «l’olor a tancat i la poca llum» de l’espai actual provoca que «les activitats no s’hi puguin realitzar com caldria». «Una de les nostres prioritats és donar resposta a les necessitats del col·lectiu», va assegurar. L’opció de la plaça del Poble agrada molt el PS perquè també contribuiria a la revitalització de l’espai públic i evitaria que els padrins estiguessin arraconats i sense contacte amb altra gent.

La candidata Carmona va aprofitar la visita a la Casa Pairal per presentar-los el número 7 de la llista, Evarist Vilaginés, que en cas que el PS guanyi les eleccions serà designat conseller de la gent gran.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT