PUBLICITAT

26 candidatures opten al Premi Innovadors del 2010

  • La participació respecte a l'edició del 2009 s'ha doblat i s'acosta a les 30 del 2008
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Alex, al mig, en un acte de fa dos anys. Foto: EL PERIÒDIC

La 5a edició del Premi Innovadors, organitzat per Andorra, Desenvolupament i Inversió (ADI) ha rebut 26 candidatures oficials, que optaran al Premi d’aquest any que es lliuraà el pròxim 25 de novembre a l’Andorra Park Hotel en el marc de la 1a edició del Fòrum Econòmic d’Andorra.

El Premi té una dotació de 200.000 euros, dividida en parts iguals entre Creació i Desenvolupament Empresarial. ADI valora positivament la participació en aquesta edició, que ha doblat el nombre de participants del 2009 (13) i s’acosta als resultats del 2008, amb 30 candidats. L’ADI ha atès durant l’any una 60a de projectes empresarials, dels quals 26 han esdevingut candidats oficials (plans d’empresa) que passaran el procés de selecció. L’ADI ha treballat amb els emprenedors i empresaris per consolidar les iniciatives empresarials a través del programa de suport.

Carles Aleix, director de l’ADI, va manifestar: «L’elevat nombre d’idees acollides aquest any i els projectes empresarials que participen confirmen la bona salut i la capacitat emprenedora del país». El programa de suport comprenia l’assessorament tècnic d’ADI, l’assignació de tutors i la formació Venture Academy, en la qual van participar una 20a d’emprenedors durant el mes de juny per tercer any consecutiu. Aquesta formació permet aportar metodologies i coneixements tècnics per a elaborar plans d’empresa. Els 26 projectes candidats seran avaluats per un comitè tècnic amb experts de les escoles de negoci HEC París i ESADE Business School de Barcelona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT