PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els Bombers i la Policia amplien l’àrea de la recerca

Els cossos especials mantenen l’operatiu per localitzar la dona desapareguda des de dimecres

Per E.J.M.

Tres bombers busquen la dona desapareguda.
Tres bombers busquen la dona desapareguda. | Tony Lara
Els Bombers i la Policia van ampliar el perímetre de l’àrea de recerca de la dona desapareguda des de dimecres. Un dispositiu format per deu agents policials i deu agents del Cos de Bombers van reprendre ahir l’operatiu per trobar la veïna d’Escaldes-Engordany, la desaparició de la qual va denunciar la seva família dimecres al vespre. 
 
La recerca es va ampliar per la zona de Sa Calma i els Vilars, tant a peu com en helicòpter, i es van repetir les zones que ja s’havien recorregut la jornada anterior, és a dir, el Rec del Solà, tant en direcció Santa Coloma com en direcció la Massana. El resultat de les batudes, però, va ser negatiu. A més, la Policia també va ampliar la recerca en l’àrea urbana. 
 
Avui es reprèn l’operatiu des de primera hora del matí fins que es faci fosc, a peu i en helicòpter.
 
La dona desapareguda és Lurdes López Valera, natural de Boimorto, La Corunya, però resident al Principat des de fa 30 anys. El Departament de Policia va rebre l’avís de la desaparició dimecres a les 21.30 hores per part dels familiars de la dona, de 58 anys i de nacionalitat espanyola, veïna de la parròquia d’Escaldes-Engordany. La família no en tenia cap notícia des de dimecres a les 14.30 hores. Segons les mateixes fonts, la dona passeja habitualment pel rec del Solà ja que el seu domicili és a prop dels camins per on surt a caminar gairebé diàriament.
 
La Policia demana a la ciutadania que tingui qualsevol dada que pugui ser d’interès per localitzar la dona desapareguda que informi al Cos de Policia trucant als telèfons 110 o 872 000. A més, també s’han penjat cartells per tot el país amb la fotografia de la dona i informant de la seva desaparició.
 
La recerca es mantindrà, tot i que quan una persona desapareix, si en tres o quatre dies no s’ha trobat, es valora si continuar. De moment, els Bombers i la Policia seguiran esmerçant tots els esforços en trobar la dona. En les batudes també s’utilitzen gossos. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT