PUBLICITAT

1.400 signatures al Comú per aturar el projecte de Naturlàndia

  • Amics de la Rabassa es mostren satisfets per la resposta popular
  • A la Fira de la capital es van recollir 400 firmes durant tres dies
28102010_amics
Bru i Goicoechea, representants d'Amics de la Rabassa. Foto: TONY LARA
La recollida de signatures per aturar el projecte de Naturlàndia ja compta amb 1.400 persones que s'han volgut afegir a la campanya La Rabassa, espai protegit. Les entitats APAPMA, ADN, Grup Rocafort i Amics de la Rabassa, impulsores de la iniciativa van començar a recollir signatures el maig d'aquest any i encara que ja eren optimistes, estan molt contents per la implicació ciutadana. El següent pas, segons han informat des de l'Associació Amics de la Rabassa, és fer arribar el recull de signatures al Comú de Sant Julià perquè sàpiguen la quantitat de gent que s'ha sumat a la súplica.
T
Amics de la Rabassa, junt amb les altres entitats promotores de la iniciativa per conservar el bosc de la Rabassa en el seu estat actual, preservant-lo de construccions i instal·lacions diferents a les que ha acollit fins ara, van ser presents a la Fira d'Andorra la Vella, aquest cap de setmana passat, amb la intenció d'oferir l'última oportunitat per signar la demanda, i van aconseguir recollir unes 400 signatures en només tres dies. És per això que s'ha decidit entregar el recull la setmana vinent, donant una darrera oportunitat a qui encara vulgui signar, perquè ho puguin fer fins el proper dimarts 2 de novembre.

Des d'Amics de la Rabassa han informat que les signatures no tenen una validesa legal perquè el Comú es vegi obligat a tenir-les en compte, però que les associacions impulsores de la demanda les volen fer arribar per fer reflexionar a la corporació comunal.xt de la noticia

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT