PUBLICITAT

Les restriccions de trànsit a l'eix comercial aniran acompanyades d'un projecte integral

  • La Cambra vol tornar a fer d'Andorra un pol d'atracció comercial
  • La iniciativa consisteix en restringir la circulació a Meritxell-Carlemany
29102010cambra
Antoni Martí, Rosa Ferrer i Marc Pantebre durant la inauguració de les jornades.. Foto: ANA / MARTA TORT
La Cambra de Comerç ha organitzat una jornada de debat amb els comerciants per tal d'impulsar un "projecte integral" per "tornar a fer d'Andorra un pol d'atracció comercial". La iniciativa consisteix en restringir al trànsit l'eix comercial Meritxell-Carlemany, una acció que ha d'anar acompanyada d'una oferta d'activitats i animacions complementàries, la projecció d'una imatge de marca comuna, i la millora de les sinèrgies entre els diferents actors. Els cònsols de les dues parròquies han assegurat que donaran suport a la proposta si així es decideix de manera majoritària.

El model que ha exposat la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, que és el més acceptat per tothom, inclou millorar la connectivitat amb altres zones comercials pròximes, la possibilitat de crear un transport públic per als visitants, i habilitar establiments temporals al carrer per fer esdeveniments comercials, institucionals i promocionals. En aquest sentit, una de les propostes és que al llarg de l'eix comercial es pugui promocionar i vendre l'oferta cultural i turística de tot el país, com ara les estacions d'esquí. A nivell dels comerços, el projecte vol potenciar la diversitat, la singularitat i el preu.

Pel que fa a les restriccions de trànsit, aquestes es faran en períodes de més afluència i de manera molt més coordinada i organitzada que la iniciativa que es va dur a terme fa cinc anys. L'àrea de restricció inicial aniria des del pont de la Rotonda fins a l'avinguda de les Escoles. L'objectiu és establir les restriccions en festius i ponts, vacances de Nadal i Setmana Santa, setmanes de màxima afluència d'agost i els caps de setmana.xt de la noticia

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT