PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Els treballs plàstics i visuals del Talentejant s’exposen al CAEE

Les 27 obres que s’han presentat es poden veure fins al 8 de gener

Per EL PERIÒDIC

Una dona observa una de les obres presentades al Talentejant, ahir.
Una dona observa una de les obres presentades al Talentejant, ahir. | ANA / M. B.
Les obres que han participat a la cinquena edició del certamen Talentejant, dedicat enguany íntegrament a les arts plàstiques i visuals, s’exposen al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) «per retre un homenatge als joves i donar-los l’espai que es mereixen», va explicar ahir la consellera d’Infància i Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany, Núria Pons, durant la inauguració de la mostra. Les edicions anteriors els treballs s’havien exposat al Prat del Roure.

Els joves han presentat al certamen un total de 27 obres de diferents disciplines: dibuix, gravat, pintura, escultura, fotografia i videoart. El certamen es divideix en dues categories: els joves de 12 a 17 anys (categoria A), i els joves de 18 a 30 anys (categoria B).

En la categoria A, el premi de pintura se l’han endut Marcel Llovera i Óscar Galdón; el d’escultura, Miquel Ortega; el de fotografia, Naiara Escabias, i el de videoart ha quedat desert. En la categoria B, el premi de pintura l’ha guanyat Íngrid Rossell; el d’escultura, Elvira Lastovkina; el de videoart, Lucía Rodríguez, i el de fotografia ha quedat desert.

La consellera Pons va felicitar tots els participants i els va animar a seguir en el món de l’art i formar part d’aquests esdeveniments «perquè és necessari per poder promoure la creació juvenil, tots sortireu guanyadors d’experiències», segons informa l’ANA.

Les obres exposades es podran visitar fins al 8 de gener a la tercera planta del CAEE.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT