PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Cd’I+Ld’A vol que la capital sigui líder en els esports

La candidatura pretén senyalitzar circuits per practicar ‘running’

Per E. J. M.

Membres de la candidatura Cd’i+Ld’A, ahir a la sala Àgora.
Membres de la candidatura Cd’i+Ld’A, ahir a la sala Àgora. | CD'I+LD'A
Els candidats de Cd’i + Liberals d’Andorra Víctor Pintos, Jordi Cabanes i Gerard Estrella van proclamar ahir que «Andorra la Vella és i volem que segueixi sent una parròquia capdavantera en esports» i, per aconseguir-ho, volen «aprofitar les instal·lacions esportives que tenim, de primer nivell, mantenir-les i millorar-les, que ens han de permetre posicionar-nos com a referent de destinació esportiva d’alt nivell».
Una altra de les propostes de la llista és promoure «l’esport de base per als infants i els joves» i garantir «les subvencions a les entitats i clubs esportius». El candidat Jordi Cabanes va recordar que a la parròquia hi ha 22 clubs que gaudeixen de subvencions i vol recuperar la xifra que cobraven abans i que s’ha reduït.

CIRCUITS PER A CORREDORS / Una altra de les propostes esportives és la voluntat de crear diferents circuits esportius, senyalitzats en colors segons la dificultat –verd, groc i vermell– perquè la pràctica de l’esport sigui «accessible a tota la ciutadania de la parròquia: la zona dels Serradells, alberg de la Comella i Santa Coloma–La Margineda».

A més, la candidatura de Cd’i+Ld’A vol, conjuntament amb el departament de Social, continuar apostant per les activitats durant els períodes de vacances escolars garantint la qualitat de les activitats d’Esports d’Estiu, a les quals s’hi inscriuen més d’un miler d’infants.

Finalment, el candidat Gerard Estrella va assegurar que una de les actuacions més importants és la inversió al Centre Esportiu dels Serradells, que té més de 4.000 abonats, amb l’objectiu de «millorar les instal·lacions i convertir-lo en un centre energèticament eficient». La candidatura de Cd’i+Ld’A vol promoure els Serradells com a destí «d’estades esportives d’alt nivell i turístiques», com la piscina olímpica,  que ja acull estades de nedadors olímpics internacionals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT