PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Liberals busca incentivar al turista amb mascota

Magallón explica que volen trobar establiments cèntrics per poder instal·lar guarderies canines

Per EL PERIÒDIC

Marc Magallón amb el seu equip, ahir durant la reunió amb les associacions
Marc Magallón amb el seu equip, ahir durant la reunió amb les associacions | El Periòdic
Membres de la candidatura liderada per Marc Magallón es va reunir ahir amb algunes associacions animalistes, com Acana i Laika, per donar a conèixer la seva proposta i per intercanviar opinions. 
El candidat liberal va comentar que en el seu programa tenen inquietuds en aquest sentit i que buscaran «com a destinació turístic que som, potenciar encara més l’atracció de visitants». En aquest sentit, Magallón va explicar que «molts d’aquests nous turistes tenen mascotes» i que volien relacionar la idea de potenciar la vall del Madriu amb el fet que els senderistes acostumen a venir al país acompanyats dels seus animals. 
Per omplir aquest buit, Ld’A vol trobar establiments cèntrics per poder instal·lar guarderies canines i incentivar als propietaris dels hotels de la parròquia perquè acceptin mascotes. Per facilitar l’estància del turista amb mascota, Magallón va explicar que «volem que els turistes puguin tenir la mascota al propi hotel o en algunes d’aquestes residències canines que proposem i estem mirant». El candidat va reconèixer que «sabem d’algun privat que estaria interessat en fer aquesta instal·lació».
PUBLICITAT
PUBLICITAT