PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Ld’A aposta per impulsar la Vall del Madriu

Magallón afirma que, aquesta, és una proposta conjunta amb els cortalans

Per EL PERIÒDIC

Marc Magallón amb el seu equip, ahir.
Marc Magallón amb el seu equip, ahir. | Liberals d'Andorra
Liberals d’Andorra+Independents va presentar ahir el seu programa i el candidat a cònsol major, Marc Magallón, el va exposar sota tres eixos ben redefinits. El representant liberal va explicar que la joia de la Vall del Madriu pren molta força i importància en la proposta blava i que volen apostarà per donar un fort impuls a aquest espai natural, acostant-lo a la ciutadania i als visitants. «És una proposta conjunta amb els cortalans per treure profit de la zona que tant estimem», va explicar Magallón. 
També volen planificar i organitzar els principals punts d’entrada de la vall, facilitat l’aparcament i l’accessibilitat respectant totalment l’espai i l’acord amb les condicions de la Unesco. Aquest proposta, per altra banda, també donaria feina a la gent del país, gent preparada i compromesa amb el territori i des de la candidatura asseguren que ja estan en marxa tot un seguit d’estudis per donar sortida immediata a aquest 
Un altre dels temes principals, evidentment, és el de l’aigua. Magallón va exposar que aposten per tres propostes a llarg, mitjà i curt termini. Va parlar de la necessitat immediata d’arribar a acords amb les parròquies veïnes per poder fer una interconnexió de xarxes, i tenir servei d’aigua en cas d’urgència, de tenir punts d’emmagatzematge d’aigua i de tenir més de dos punts de captació. Per altra banda, la candidatura continuarà estudiant la implementació global del servei d’aigua termal, i es valorarà com un estudi de mercat: la seva idoneïtat d’ampliació per tal de difondre el servei.
I en el tema de Vivand, el tercer gran punt del programa, el candidat liberal va indicar que «s’ha de potenciar, ja que és una zona comercial de primer nivell i una de les joies d’Escaldes Engordany». A més, en aquest sentit, el candidat va remarcar la importància de treballar conjuntament amb la parròquia d’Andorra la Vella per tal de fer-ne una bona gestió de l’eix comercial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT