PUBLICITAT

Tallers pràctics per als joves

E. A.
ESCALDES-ENGORDANY

El Departament de Joventut d’Escaldes-Engordany ha decidit posar en marxa un nou programa adreçat als joves de 16 a 30 anys, que consisteix en un seguit de tallers de caire pràctic. Els tallers s’estructuren en quatre grans blocs –emancipació, salut, viatges, treball– i es desenvoluparan al llarg del mes de novembre. Això sí, si la iniciativa té èxit, el seus responsables es plantegen repetir l’experiència més endavant.

El programa L’Hora D pretén «explicar als joves com afrontar situacions quotidianes que es poden trobar tant en l’àmbit professional com personal», segons va assenyalar el conseller de Joventut, Àlex Molina. Els diferents tallers s’impartiran durant nou dies de novembre, a l’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany, i estan oberts a gent de totes les parròquies. A més, Molina va voler deixar clar que «també estan oberts a les persones que tinguin més de 30 anys i que igualment hi estiguin interessades».

Per assistir als tallers, que són gratuïts, no és necessari confirmar l’assistència prèviament. Ara bé, des del Departament de Joventut del Comu sí que demanen «puntualitat per garantir el bon funcionament de la sessió». El primer taller tindrà lloc el dia 8 de novembre i consistirà en una classe pràctica per aprendre a portar la comptabilitat domèstica amb el programa informàtic Excel.

La resta de tallers explicaran com fer un currículum, com preparar una entrevista de feina o com aconseguir una comunicació eficient, entre altres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT