PUBLICITAT

la seu d'urgell

160 persones i 12 empreses al ‘WorkShop’ ocupacional

Les places per participar-hi han estat esgotades

Per El Periòdic

Ja s’han tancat les inscripcions per poder poder participar al WorkShop Ocupacional que tindrà lloc demà al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) de la Seu d’Urgell. A la trobada hi prendran part 160 persones i una dotzena d’empreses de l’Alt Urgell i del Principat d’Andorra, que han omplert les places disponibles.
 
La proposta té com a objectiu poder posar en contacte empreses de l’Alt Urgell i del Principat d’Andorra que cerquen treballadors, amb persones demandants d’ocupació. «Volem connectar les ofertes laborals que ofereix el territori i Andorra –davant l’obertura de la quota a treballadors estrangers– a les demandes de persones aturades de la nostra ciutat i comarca», va subratllar la regidora de Promoció Econòmica i Treball Fronterer de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font.
 
Segons va informar l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, la jornada s’iniciarà a dos quarts de deu del matí amb la benvinguda a tots els assistents per part de l’alcalde de la Seu, Albert Batalla. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT