PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

PS+I reactivarà l’economia i recuperarà la capitalitat

La candidatura a Andorra la Vella es marca el repte de millorar la qualitat de vida

Per EL PERIÒDIC

Presentació de la candidatura de PS+I a Andorra la Vella, ahir.
Presentació de la candidatura de PS+I a Andorra la Vella, ahir. | PS+I
La candidatura que lidera Dolors Carmona a Andorra la Vella, la de PS+Independents, es marca el repte de millorar la qualitat de vida i recuperar la capitalitat de la parròquia. L’aspirant a cònsol va definir la llista com a «una veritable plataforma de candidats i candidates progressista i de gent implicada amb la societat».

El projecte de PS+I pretén «impulsar la participació ciutadana activa»; «donar una nova imatge i embellir la parròquia»; «reactivar els sectors econòmics»; «vetllar per la qualitat de vida i que Andorra la Vella sigui acollidora pels que vinguin a visitar-nos i pels qui hi viuen» i «recuperar, per sobre de tot, la capitalitat en tots els sentits».

Carmona va defensar ahir, a la seu del partit, que l’equip que s’ha configurat «va més enllà d’un grup polític» i que és «plural i cohesionat». La candidata va insistir que és un grup de «gent del poble que vol treballar de valent pel poble». La candidata va manifestar que «la ciutadania sabrà valorar la coherència de la candidatura elaborada pel PS+I enfront de les polèmiques sorgides arran de la confecció d’altres llistes», en referència al pacte CdI+LdA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT