PUBLICITAT

L'adéu del dobles femení deixa l'ITF orfe d'andorrans

  • Aguareles i Juncosa cauen per 6-0 i 6-1 contra Grabher i Lohan
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Anna Aguareles torna una pilota de revés als Serradells. Foto: TONY LARA

Simplement era qüestió de temps, i així ha estat com era previsible. Ahir les últimes representants del tennis nacional , Anna Aguareles i Berta Juncosa, van dir adéu a l’ITF Júniors per la via ràpida, en un partit de dobles femení en què no van tenir cap opció per derrotar l’austríaca Julia Grabher i la irlandesa Sinead Lohan, les quals es van imposar per un contundent 6-0 i 6-1.

La participació andorrana va finalitzar ahir amb un nou adéu fugaç després que l’austríaca i l’irlandesa passessin per sobre les andorranes. Però, amb tot, aquest torneig torna a servir per foguejar els tennistes del país, molt joves i amb necessitat de créixer, davant altres tennistes de talla internacional que, evidentment, són superiors. Ahir, Grabher es presentava davant Aguareles i Juncosa com la 492 del rànquing mundial, mentre que Lohan n’és la 722a.

En els dos dies anteriors, el tennis andorrà ha viscut les derrotes en individuals i dobles d’Alberto García i Damien Gelabert, a més de les de Juncosa i Aguareles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT