PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Minguillón: «No enganyem ningú en la nostra posició sobre l’heliport»

El candidat de CdI+LdA presenta els membres de la llista que lidera

Per E. J. M.

Jordi Minguillón.
Jordi Minguillón. | TONY LARA
«Sobre l’heliport no hem d’afegir res més. La nostra posició és clara, neta i concreta. No enganyem ningú. Un cònsol ha d’estar al costat de la ciutadania i, per això, som clars, actuem de front, mirant els ulls de la gent». És l’única declaració política que va fer ahir el cònsol d’Andorra la Vella en funcions, Jordi Minguillón, que aspira a repetir en el càrrec liderant la candidatura de Coalició d’Independents+Liberals d’Andorra (CdI+LdA). El candidat va convidar els mitjans de comunicació a esmorzar per presentar tots els membres de la candidatura.

Minguillón va rebutjar parlar de la seva adhesió a la plataforma del no a l’heliport a la Comella i va considerar que la decisió «no és electoralista, que cadascú faci els seus judicis de valor».

Quant a la llista que es presenta a les eleccions del 13-D, el cònsol va subratllar que «tenim moltes idees en comú, i coincidim en la prioritat: una millor vida per a la ciutadania de la parròquia». «Som la capital dels Pirineus», va assegurar, «i hem de fer que l’economia funcioni, per generar riquesa i que es pugui fer més gestió social». Minguillón va destacar que la candidatura «suma experiència i gent nova» i va recordar que durant l’últim mandat comunal l’endeutament s’ha reduït de 60 a 40 milions d’euros. El cònsol va insistir en què «un deute baix garanteix la sostenibilitat de les finances comunals».

El número 2 de la llista és Víctor Pintos, que va qualificar l’equip de «fort, valent i amb empenta». La resta de la candidatura es van presentar un per un. Entre els noms més coneguts hi ha el de Jordi Cabanes, actual conseller de medi ambient del Comú d’Andorra la Vella; Jordi Cerqueda, que des del 2012 està vinculat amb Liberals d’Andorra, i Joan Verdú, que va ser conseller general del grup parlamentari liberal entre els anys 1997 i 2001.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT