PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Hèctor Mas estrena la sèrie per internet ‘Apanyats’

L’equip de la websèrie ha guanyat un premi Ondas amb ‘El mort viu’

Per EL PERIÒDIC

Hèctor Mas, a l’esquerra, caracteritzat com a Hèctor Nabís.
Hèctor Mas, a l’esquerra, caracteritzat com a Hèctor Nabís. | 'APANYATS'
Hèctor Mas i l’equip amb què ha guanyat un premi Ondas per la sèrie que s’emet en línia El mort viu, estrenen Apanyats, la nova sèrie que s’emet per internet. Els set capítols del programa ja es poden veure a través de la plataforma de vídeos Youtube i al perfil de Facebook d’Apanyats. Es tracta de set episodis de cinc minuts cadascun que es poden visualitzar gratuïtament.

La comèdia la protagonitza «el motivat» Hèctor Nabís (interpretat per Hèctor Mas), «un manetes egoista sense coneixements audiovisuals que intenta fer-se famós a internet realitzant una sèrie de vídeos tutorials  d’ínfima qualitat sobre bricolatge i manualitats. Per fer-ho, sotmet sense miraments el seu únic amic i company de pis, Aleja Morón, a tota mena d’aberracions i humiliacions sense que aquest hi oposi resistència», segons explica l’equip d’Apanyats en una nota de premsa.

A més de Mas, l’equip d’Apanyats està integrat per professionals de l’actuació i de l’audiovisual de diferents indrets: Adrià Espí (Xàtiva), Lluís Ferrer (Palma de Mallorca), Martí Pavia (Premià de Mar) i Joan Losada (Barcelona). Entre l’elenc s’hi troben cares conegudes com la de l’actor Aimar Vega (Caradecaballo, Amor eterno, Oz, Carta a Eva) i la del presentador Rafel Vives, del programa de bricolatge Ja t’ho faràs, de Televisió de Catalunya.

Apanyats és una sèrie de baix cost (els set capítols s’han rodat amb un pressupost de 300 euros) «que busca fer-se un lloc en el mercat creixent de les sèries fetes per a internet».  Segons explica l’equip productor, Apanyats és una comèdia «a cavall entre l’slapstick, l’humor caricaturesc i l’absurd, que paròdia els programes televisius de manualitats o de bricolatge i els vídeos tutorials d’internet».

La sèrie juga amb dos formats i en cada capítol es combina la historieta de l’apanyo que vol fer Hèctor Nabís i la vida al pis dels dos protagonistes.  «El primer univers, en què es veuen els vídeos dels apanyos, juga amb un humor molt exagerat, caricaturesc, reforçat amb un estil d’edició brusc i mal fet. El segon univers, que mostra la vida al pis dels protagonistes, juga amb un humor més absurd, de situacions estranyes i d’exaltació del patetisme». Apanyats és una websèrie «conscient de la importància d’internet en la vida diària, una websèrie curta i divertida, que no fa mandra de veure». Els seus referents són els gags de Buster Keaton, l’humor de Zoolander i sèries de bricolatge com Mark’s infinite solutions, que parodien. La sèrie té perfil obert a Facebook, compte a Twitter i un canal a Youtube.

Hèctor Mas, a més del projecte d’Apanyats, ara té entre mans els últims assajos de Càmping les flors, l’obra de teatre que la companyia urgellenca A Tota Teta representarà aquest cap de setmana, a partir d’un text escrit per Albert Galindo.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT