PUBLICITAT

«I quin partit jugues avui, Justo?»

L’entrenador del FC Andorra jura el seu càrrec en substitució de Conxita Marsol i focalitza totes les mirades

Per IVÁN ÁLVAREZ

Justo Ruiz jura el càrrec davant dels síndics, ahir.
Justo Ruiz jura el càrrec davant dels síndics, ahir. | CONSELL GENERAL
«Tu que estàs acostumat als fitxatges, ets l’últim fitxatge, no?». Els comentaris i les bromes futbolístiques cap a Justo Ruíz van centrar bona part del jurament del càrrec del nou conseller general de DA i van focalitzar les mirades a la sala dels Passos Perduts. L’entrenador de l’FC Andorra es reconeixia «tranquil i il·lusionat», a la vegada que, entre bambalines, s’apuntava al carro de l’analogia entre el futbol i la política. «Ara els hi diré que jugarem un 4-4-2 amb defensa avançada», comentava divertit Justo, abans de vestir-se de manera tradicional i ocupar, oficialment, el seu lloc al Consell General.

El tècnic, número 10 a la llista de DA en les darreres eleccions, formarà part de la Comissió d’Educació, Recerca, Cultura i Esports i afirmava amb satisfacció que «espero poder aportar el meu granet de sorra» i va apuntar que no creu que el seu grup parlamentari es pugui trencar perquè el conseller general de Cd’I, Carles Jordana, «no marxarà» de la bancada demòcrata.

Justo assegurava ser conscient de la «responsabilitat» que atorga el seu nou càrrec i va comptar amb el suport de diferents polítics d’Ordino –amb la presència de Ventura Espot i Cònsol Naudi– i la companyia de la consellera general, Meritxell Mateu, que ha jugat el paper de cicerone durant els primers instants de Justo com a nou conseller general. A més,l’entrenador de l’FC Andorra aventurava al matí «una sessió dura del Consell» per començar en el seu nou rol.

Una llarga jornada de control al Govern amb 22 preguntes va ser el tret de sortida per a un Justo que vol anar consell a consell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT