PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Férriz assaja amb Nausicaa Bonnín ‘Sunday Morning’

L’actor representa ‘Snorkel’ a la Beckett i estrena ‘Lobos sucios’

Per E.J.M.

Isak Férriz durant la representació d’‘Snorkel’.
Isak Férriz durant la representació d’‘Snorkel’. | anna miralles
L’actor Isak Férriz acaba de començar els assajos de l’obra de teatre Sunday Morning, de Carol López, que interpretarà amb l’actriu Nausicaa Bonnín (al cinema, Tres dies amb la família; al teatre, La dama de les camèlies). L’obra s’estrenarà el 14 de gener a la sala FlyHard de Barcelona.
 
Sunday Morning és una comèdia que explica com un noi i una noia es coneixen un matí de diumenge en una comissaria per un cas d’assassinat i la relació que estableixen fins a un desenllaç sorprenent. Els diàlegs són divertits i directes però un dels personatges es mostra molt ambigu i fa dubtar l’espectador de tot el que explica. La sala FlyHard produeix l’espectacle. El text de López va guanyar l’any 2013 el torneig de dramatúrgia del Temporada Alta i s’ha allargat i adaptat a l’escena convencional.
 
Mentre assaja Sunday Morning, a Férriz se’l pot veure actuar a la sala Beckett, també a Barcelona, amb l’obra Snorkel, d’Albert Boronat, que estarà en cartellera fins al 6 de desembre. La proposta, de la companyia La Virgueria, pretén «colar en la vostra consciència el taral·leig d’una vella cançó que ens agradava cantar... Una raresa espacial», explica l’actor a les xarxes socials. L’elenc el completen Javier Beltrán, Marina Fita i Isis Martín. «No vam canviar el món perquè a les tardes no ens anava bé...», diu el lema d’Snorkel. 
 
La companyia assegura que Snorkel és la proposta més arriscada de La Virgueria fins a dia d’avui. El director de l’obra, Aleix Fauró, argumenta que «sense perdre la nostra poètica, aquest cop hem volgut arriscar i navegar per un mar del que no coneixem les corrents i que ens està fent créixer com a companyia, de la mà d’un text sarcàstic i amb tocs d’humor que parla de tots nosaltres, membres d’una societat que passi el que passi segueix endavant en un context sovint irrisori, perseguint una pastanaga que ja comença a descompondre’s». 
 
Snorkel és el setè muntatge de La Virgueria i el tercer que representen a la Sala Beckett després de l’èxit el 2014 d’El pes del plom, coprotagonitzada per Férriz i que també es va poder veure a Andorra en l’última Temporada de teatre.
 
A Férriz també el podem veure en pantalla gran ja que s’estrena la pel·lícula Lobos sucios. El film acaba d’inaugurar la 20a edició del Ourense International Film Festival. El llargmetratge, dirigit per Simón Casal, està ambientada a les mines gallegues de wolframi explotades pels nazis durant la Segona Guerra Mundial. Férriz està acompanyat al film per Marian Álvarez i Manuela Vellés.
 
D’altra banda, l’actor, director, guionista, productor i realitzador continua preparant el projecte del seu primer llargmetratge, Pyrene, film que vol rodar íntegrament a Andorra durant el pròxim hivern amb actors andorrans, com Roger Casamajor i Ester Nadal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT